Foodtruckfestival Hapjes Dag

Het is bijna zover! Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024 (Pinksterweekend) wordt het historische terrein van Streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart voor de vierde keer omgetoverd tot een leuk en gezellig openluchtrestaurant.

Met veertien Foodtrucks belooft Hapjes Dag Foodtruckfestival wederom een heerlijk culinair avontuur te worden, compleet met livemuziek en leuke activiteiten voor de kinderen. Net als vorig jaar is het festival op beide dagen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, behalve tijdens het avondprogramma.

“Op beide festivaldagen vanaf 20.00 uur wordt de bezoeker van het Hapjes Dag getrakteerd op twee onvergetelijke avonden met muziek, dans en plezier! Op zaterdagavond betreedt de ongeëvenaarde ABBA Experience het podium. Bereid je voor op een magische avond vol glitter en glamour, waar de tijdloze hits van ABBA tot leven worden gebracht door één van de beste tributebands van Nederland. Om het feest compleet te maken hebben wij DJ Erik Docter gestrikt. Erik zal tijdens de pauzes van ABBA Experience de regie overnemen en zorgen dat de voetjes van de vloer blijven.

Op zondagavond wordt het festival afgesloten met een knallend eindfeest: Q-Music The Party! Laat je vier uur lang meevoeren op de allergrootste FOUTE HITS die stiekem helemaal niet fout zijn. Zoals beloofd wordt Hapjes Dag wederom ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren”, aldus organisator Arsanio Wiet.

Alle informatie over het festival en de avondprogramma’s is te vinden via www.hapjes-dag.nl.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten