Foodtruckfestival ‘Hapjes Dag’ met Pinksteren

Foodtruckfestival ‘Hapjes Dag’ laat bezoekers met Pinksteren volop genieten! Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 zal al weer de derde editie van Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ plaatsvinden op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart.

De voorbereidingen zijn in volle gang. In tegenstelling tot de voorgaande edities is het festival dit jaar op beide dagen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, behalve tijdens  het eindfeest op zondagavond.

De organisatie van Hapjes Dag heeft de knoop doorgehakt en besloten dat de komende editie van Hapjes Dag wordt opgedeeld in een dag- en een avondprogramma. Op beide dagen is het dagprogramma en het avondprogramma op zaterdagavond gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Op deze wijze kunnen meer mensen genieten van een leuk festival.

 

Het is de bedoeling dat er weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks komt te staan waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan. Daarnaast is er inmiddels begonnen met het samenstellen van een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde. Ook staan er weer leuke activiteiten voor de kinderen op de planning.

‘Met Hapjes Dag willen wij de gehele regio Hardenberg in het algemeen, en Dedemsvaart in het bijzonder, op een positieve manier op de kaart zetten als een plaats waar het leuk is om te wonen, werken en te recreëren. Om dit mogelijk te maken zijn wij op zoek naar sponsoren en enthousiaste vrijwilligers die een handje komen helpen in allerhande functies’, aldus organisator Arsanio Wiet.

 

Zondagavond om 20.00 uur wordt het festival afgesloten met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Foute Party’. Q-Music zal de bezoekers 4 uur lang laten dansen, feesten en genieten van de allergrootste FOUTE HITS die eigenlijk best goed zijn! Kortom, Hapjes Dag belooft wederom een feest te worden om van te smullen. Voor het eindfeest moet u kaarten bestellen.

 

Kijk op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl voor meer informatie en voor het aanmelden als vrijwilliger.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

 

Gerelateerde berichten