Computersoos Balkbrug houdt Open Huis

Computersoos Balkbrug gaat weer beginnen. Daarom wordt dinsdag 17 januari Open Huis gehouden in de bibliotheek in Balkbrug.

Computersoos Balkbrug is een ontmoetingsplaats voor 50-plussers die geïnteresseerd zijn in computeronderwerpen en een SeniorWeb leslocatie om 50-plussers vertrouwd te maken met de vele digitale mogelijkheden van o.a. de computer, tablet en smartphone.

Dinsdag 17 januari van 13.30 tot 15.30 uur houdt de Computersoos weer Open Huis in de bibliotheek te Balkbrug. Het thema is: ‘Thee, Taartjes en Tablets’. Op deze middag willen de medewerkers proberen de ‘nonliners’ (mensen, die internet niet gebruiken) het gemak en plezier van een laptop, iPad of telefoon te laten ervaren.

 

Iedereen mag tijdens het open huis vrijblijvend kennismaken. Neem eventueel uw apparaat mee! Uiteraard kunt u op deze middag ook terecht voor allerlei computer, telefoon of andere vragen. Als er voldoende belangstelling is, zullen donderdag 19 januari weer diverse cursussen van start gaan. Deze kunt u allemaal vinden op www.compusoos.nl.

 

In het voor- en najaar worden diverse cursussen in groepsverband gegeven, maar u kunt bij Computersoos terecht voor Les op maat.
Staat uw cursus er niet bij of hebt u andere vragen, dan kunt u hen bereiken door bij voorkeur het contactformulier in te vullen.
Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

 

Vanaf 17 januari t/m 28 maart is er wekelijks op dinsdag in de Bibliotheek te Balkbrug weer de vrije inloop van 13.30 – 15.30 uur.
Nieuw is de inloop iedere eerste vrijdag van de maand het hele jaar door van 13.30 – 15.00 uur.

 

Computersoos Balkbrug, waar kennis delen en gezelligheid samen gaan. Sinds 2001 zijn zij actief als leslocatie voor Senioren. De leslocatie is gevestigd in de Bibliotheek, Kruizingastraat 17, 7707 BW Balkbrug.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde artikelen