Blote voetenwandeling bij De Koppel

Het blijft een uitdagende wandeling; op blote voeten door de tuin van De Koppel. Je mag op blote voeten door de modder en het water langs rotspartijen klauteren en glibberen.

De tuin staat op dit moment in bloei en een glinsterend stroompje loopt langs de rotsblokken en houten springpaaltjes. Boven in de klim / klauterpyramide heb je een geweldig uitzicht over de rivier.

Je maakt kennis met de Rots-en-Water aanpak die kinderen helpt om op een veilige manier hun grenzen te verkennen en eventueel ook daadwerkelijk te verleggen. Onder deskundige leiding van de Rots-en-Watercoach / trainer Michiel Stolper wordt het een mooie middag, die je niet snel vergeet. Een ervaring die je verder zal helpen om anders naar de natuur, haar mogelijkheden en je eigen veerkracht te kijken. Vaak ben je te bang, nu weet je wel beter.

Met de woorden van Pippi Langkous te spreken: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’.

Max. aantal: 15 kinderen (basisschool leeftijd).
Opgave verplicht.
Wanneer: op dinsdagmiddag 2 mei
Hoe laat: 14.00 tot 15.30 uur
Kleding: die lekker nat en smerig mag worden.

Voor informatie en opgave tel. 0523 273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: De Koppel

Gerelateerde berichten