Audiovisuele avond in Gramsbergen

Fotoclub Fotogram houdt op donderdag 14 maart 2024, voor de inwoners van Gramsbergen en andere belangstellenden, een avond met Audiovisuele series in Multifunctioneel Centrum De Binder.

Een audiovisuele serie is een -op muziek- overvloeiende reeks foto’s over een bepaald onderwerp. De beelden worden met een beamer geprojecteerd op een groot scherm. De series zijn gemaakt door de leden van Fotogram die deel uitmaken van de Audiovisuele Groep binnen de club. Deze groep zorgt er ook voor dat tijdens de Gramsberger feestweek en bij de jaarlijkse kerstmarkt verscheidene audiovisuele series te bewonderen zijn.

Beeldig Fotogram

In een avondvullend programma zullen dit keer 12 series vertoond worden. De series zijn gemaakt en samengesteld door 10 fotografen. In de series “Beeldig Fotogram” presenteren alle leden van Fotogram zich met 4 foto’s, waardoor een goede indruk ontstaat van de onderwerpen waar de leden zich in de fotografie mee bezighouden.

Verschillende series

Net als in voorgaande jaren worden diverse onderwerpen gepresenteerd. Fotogram wil er weer een boeiende en afwisselende avond van maken. Door de makers zijn series ingeleverd met de titel: Beeldig Fotogram delen 1 en 2; Hanzejaar 2023; Avond Landschaftspark Duisburg; Impressies van Rotterdam; IJsland in winterstemming; Ronkend roest; Vogels; Vogelhut Vledder; Natuurwerkdag; Spetteren en Landmannalaugar (IJsland).

Tijdens de presentatie zal bij iedere serie een korte inleiding worden gegeven, waarbij iets over de inhoud en het ontstaan van de serie wordt verteld. Ook zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Gegevens bijeenkomst

Fotogram verwelkomt belangstellenden graag op 14 maart 2024 om 20.00 uur in Multifunctioneel Centrum De Binder, aan de Hattemattestraat in Gramsbergen.

De toegang is gratis.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten