1e editie van de motormarkt in Balkbrug een succes

Bezoekers wisten de 1e editie van de motormarkt in Balkbrug goed te vinden

Op 30 september vond in Balkbrug de allereerste editie plaats van de motormarkt, een evenement dat met veel enthousiasme werd verwelkomd nadat het was overgenomen van de motormarkt in Hardenberg.


Anno Zagers, een toegewijd individu en tevens bestuurslid, deelde zijn opwinding over deze nieuwe motormarkt. De organisatie lag in handen van de stichting Paardensport Avereest. Maar liefst 60 stands sierden het terrein, gevuld met diverse producten voor liefhebbers van oude brommers en motoren.

Al vroeg in de ochtend, om 9.30 uur, verwelkomde het evenement al ongeveer 1000 bezoekers. Voorgaande edities trokken gemiddeld zo’n 3000 bezoekers gedurende de gehele dag. De toegangsprijs van 5 euro werd als zeer redelijk ervaren.

De sfeer was uitermate gezellig en het prachtige weer speelde ongetwijfeld een rol in het succes van het evenement. Het terrein was uitstekend toegankelijk gemaakt voor motorrijders, met speciale platen over het gras om hen te accommoderen. Al met al was deze dag een groot succes, zowel voor de fervente motorliefhebbers als voor de bezoekers die op zoek waren naar mooie vondsten en een gezellige sfeer.

Anno Zagers kon onze redactie aan het einde van de dag melden dat er rond de 2700 mensen de motormarkt bezocht hebben, hier is de organisatie dik tevreden mee.

 


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto: Bas Schipper

Gerelateerde berichten