Beerze Bulten winnaar ANWB-camping van 2023

Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze is door de ANWB uitgeroepen tot ANWB-camping van het jaar 2023. De Overijsselse camping sleepte de titel in de wacht voor originele luxe huuraccommodaties.


Het vakantiepark werd winnaar in Categorie #2: ‘De meest bijzondere huuraccommodatie’. Met name de Wikkelhouse, een vakantielodge voor 4 personen opgebouwd uit gerecycled plaatkarton, kan op grote waardering van het publiek rekenen.

Wikkelhouse biedt ruimte aan vier personen. Die verblijven in een prachtig vormgegeven ruimte die zo goed als volledig uit hout is opgetrokken. Er is een tweepersoonsbed en een slaapbank, een babybed, eettafel met vier stoelen, flatscreen tv, airconditioning, een badkamer met douche, wc en wastafel en een keukenblok met elektrisch kooktoestel, koelkast en koffiezetapparaat.

Er is ook een XL-versie van Wikkelhouse; die heeft een stapelbed in plaats van een slaapbank en ook nog een magnetron en vaatwasser in de keuken. Om buiten te genieten van je verblijf kun je gebruikmaken van schommelstoelen en een picknickbank. Met zo’n prachtig onderkomen is het verleidelijk om binnen te blijven, maar dan doe je je gezin tekort: de Beerze Bulten heeft een zwemparadijs, indoor speelparadijs, brasserie, bowling, supermarkt en nog veel meer. Weer naar huis gaan was nog nooit zo moeilijk.

De winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2023 zijn woensdagavond in de Jaarbeurs Utrecht bekend gemaakt. Van de 60 genomineerde campings vielen er zes campings in de prijzen. Ruim 18.000 kampeerders hebben een stem uitgebracht op de camping die zij het meest waarderen in één van de drie geselecteerde categorieën.

 

Vakantiepark Beerze Bulten

Het Vakantiepark Beerze Bulten is een levendige familiecamping in het Overijsselse Beerze, een buurtschap in de gemeente Ommen. Beoordeeld met vijf sterren en met zeer complete voorzieningen voor gezinnen heb je hier alle luxe en comfort binnen handbereik.

De 26 hectare grote en autovrije camping is het meest bekroonde vakantiepark van Nederland en door de ANWB voor 2022 genomineerd tot ‘De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)’. Naast de gastvrijheid en de vele voorzieningen van de camping is de opzet van het kampeerterrein onderscheidend: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.

Door de bosrijke omgeving liggen de ruim 500 staanplaatsen voor het grootste deel beschut tussen hoge bomen. Hierdoor heb je veel privacy en vier je vakantie midden in de natuur. De staanplaatsen zijn standaard voorzien van stroom, water, afvoer en tv-aansluiting.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: ANWB

Gerelateerde berichten