Verlichte trekkertocht Hardenberg

Ook dit jaar zijn er tegelijkertijd op 3 plekken in het Vechtdal weer de verlichte trekkertochten. Op vrijdagavond 22 december rijden de met lampjes versierde trekkers weer in een lange stoet door onder andere Dalfsen, Hardenberg en Ommen.

De tochten worden georganiseerd door de organisaties Vechtdal Boert Bewust en LTO Noord afd. Vechtdal en in Ommen samen met de plaatselijke organisaties PR Commissie LTO Ommen en AJK Ommen. De trekkertocht is een warme kerstgroet in de donkere wintermaanden voor jong en oud. De routes rijden veelal langs verzorgingshuizen en woongroepen en starten om 19:00.

Routes

De routes zijn te vinden op de website van Vechtdal Boert Bewust en op de eigen facebookpagina’s; Trekkertocht Ommen , Trekkertocht Dalfsen , Trekkertocht Hardenberg eo

Welkom

Iedereen is van harte welkom om langs de route te gaan staan en de mooi versierde trekkers te bewonderen. Wilt u er zorg voor dragen dat de trekkers veilig door de genoemde straten kunne rijden door deze wegen vrij te houden. Zoek een veilig plekje op, zodat we met z’n allen er een mooie activiteit voor jong en oud van maken.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Organisatie Verlichte trekkertocht

Gerelateerde berichten