Van verwarring naar kaarten voor de huis- en woonbeurs!

Deze week kwam een mail binnen bij omroep NOOS met de oplossing van een rebus. De inzenders gaven aan hiermee graag kaarten te willen winnen voor de huis- en woonbeurs in de Evenementenhal Hardenberg, die deze week wordt gehouden. Maar deze inzending wekte intern vooral verbazing.

Want deze rebus was helemaal niet bekend. De vraag werd gesteld in de interne Whatssapp groep, de kabelkrant werd afgespeurd en weekblad de Toren werd doorgespit. Stond daar misschien de rebus in?

De zoektocht ging verder

Maar daar werd het antwoord niet gevonden. Vervolgens werden de nieuwsberichten op de website doorgenomen. En uiteindelijk kwam daar het antwoord! In een bericht uit 2022, dus voor de vorige editie van de woonbeurs, was door NOOS een rebus gemaakt en geplaatst in een nieuwsbericht. En de inzender had de juiste oplossing van die rebus gevonden.
We hadden de inzender kunnen terugsturen dat dit helaas een oude actie was en dat er dus geen kaarten gewonnen konden worden voor deze editie van de beurs.

Contact met de beursorganisatie

Maar we besloten om even contact op te nemen met Easyfairs en vertelden het verhaal over de rebus. Zij konden de humor er wel van inzien en besloten direct 2 kaarten beschikbaar te stellen zodat deze mensen alsnog naar de woonbeurs kunnen komend weekend! Eind goed al goed dus.

De huis- en woonbeurs

De huis- en woonbeurs wordt gehouden in de evenementenhal op de volgende data en tijdstippen:
Vrijdag 13 oktober 2023 | 12:00 – 22:00 uur
Zaterdag 14 oktober 2023 | 10.00 – 17.00 uur
Zondag 15 oktober 2023 | 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie: Huis en Woonbeurs – Van dakpan tot design (huiswoonbeurs.nl)


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Huis- en woonbeurs, evenementenhal Hardenberg

Gerelateerde berichten