HHC weet niet te winnen van Jong Sparta

Het in de competitie ‘uitgespeelde’ HHC Hardenberg heeft in eigen huis verloren van Jong Sparta Rotterdam. De beloften van de Rotterdamse vereniging wisten met 1-3 te winnen van de oranje-zwarten.

In de eerste helft waren er niet veel kansen. Het eerste spannende moment werd gecreëerd door Jong Sparta-speler Rayvien Rosario. Hij schoot op het doel, waar Nick Borgman attent reageerde. Tien minuten later zorgde Rob van der Leij met een uitbraak voor gevaar, maar de man voor de goal wist hij niet te vinden. Even later kopte hij in een kleine mogelijkheid de bal naast het doel.

Na rust vielen al binnen tien minuten twee doelpunten. Dano Lourens en Mehmet Yuksel wisten de bal voorbij Nick Borgman te schieten: 0-1 en 0-2. Na twee enorme kansen voor HHC, een open kans voor Jesper Drost die over schoot en een kopbal van Van der Leij op de kruising, viel de openingstreffer. Matthijs Hardijk maakte de 1-2. Maar niet lang na de aftrap maakte Jong Sparta Rotterdam al de derde. David Garden zette het vierde doelpunt van de middag op zijn naam.

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: HHC Hardenberg