Speciale benefietactie voor het hospice

Na een lange voorbereidingstijd werd er in 2022 druk gebouwd aan de uitbreiding van Hospice ’t Huis aan de Vecht. Alle aandacht was gericht op de uitbreiding van de zorg. Om een accommodatie te krijgen voor een derde gast. Er was grote behoefte aan.

Om te zorgen dat alle gasten de beschikking konden hebben over een eigen kamer met eigen sanitaire ruimte. Nu dat gerealiseerd is, is het tijd om al langer bestaande wensen en ideeën in te gaan vullen. Dat geldt met name voor de grote huiskamer. Maar daar is wel een aanvullende financiële impuls is nodig. Voor middelen die gebruikt zullen worden om de voorzieningen dusdanig aan te vullen om te zorgen dat de gasten in het bijna-thuis-huis er zich inderdaad 100% thuis kunnen voelen tijdens hun laatste levensdagen.
Een bijzondere BLAUWE BENEFIET BINGO!

Speciale avond

Op zaterdag 4 november wordt er daarom een speciale avond georganiseerd. Een ‘special night’ in de grote theaterzaal op Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze. Een niet te missen een geheel verzorgde beleefavond. Niet alleen om tussen de vijf (5!) bingorondes door er gezellige contacten op na te houden. Want er zijn kleine en grotere pauzes gepland. Maar ook voor de hoofdprijzen die je zelf kan besteden. Super hoofdprijzen uit die gigantisch grote prijzenpot.

Een heerlijk en geheel verzorgd blauw avondje uit!

Ja, de activiteitencommissie van het hospice wilde eens wat nieuws doen. Aad Kolthof, Hendrik-Jan Janssen en Jan Hamhuis wisten Femmi Smit en Ina Heuver aan te haken om de ideeën uit te werken. Gastvrouw Mariska Eshuis heeft koffie/thee op tijd klaar staan want niet lang na half acht (19.30 uur) zullen de eerste bingogetallen op het scherm te zien zijn. Om voor al die mooie prijzen in aanmerking te komen. Tijdens de geheel verzorgde avond en dat voor 50 euro. Naast de koffie en een setje van 5 bingokaarten, ontvangt elke deelnemer drie keer een consumptie. En bij natjes horen ook droogjes. Tijdens de avond worden er ook diverse hapjes aangeboden.
Ideeën die er toe geleid hebben dat er na elk van de vijf rondes een geweldige prijzenpot klaar staat. Naast de 5 hoofdprijzen ter waarde van ca. 450 euro zijn de waarden van de tweede en derde prijzen van 300 en 200 euro ook niet te versmaden toch? Om zo maar een paar dingen te noemen: een tuinset, laptop, hangstoel en nog veel meer. En geen prijs gewonnen nog? Niet getreurd. Want na afloop van elke ronde kunnen de deelnemers hun naam op de bingokaart invullen en inleveren om voor aanvullende mooie andere prijzen uit de hoge hoed te loten. O ja, voor de diehards zijn extra setjes zijn in de theaterzaal verkrijgbaar. Mooier konden de vrienden van het hospice het niet maken.

Opgeven? Gewoon van achter je laptop

Alleen digitaal dus. Of met welk medium dan ook. Tip: wacht niet te lang. Er is een maximum deelname van 295 personen. En uiterlijk 27 oktober sluit de inschrijving. Ga naar www.hospicehardenberg.nl/bingo om via de webshop aan te melden en te betalen. En zoek al vast een mooie tintje blauw in je kleding mogelijkheden. Dat doet ook ladyspeaker Ina Heuver die de microfoon hanteert tijdens de prachtige beleefavond. Want de dresscode is blauw. Hospice en vrienden hebben immers hun eigen themakleur, ook tijdens het prijzenfestival op 4-11 in De Zandstuve. Ontspan en geniet er.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Harry Kruiper

Gerelateerde artikelen