Slagharen organiseert voor het eerst Halloween

Dit najaar zoekt Slagharen de duistere randjes van het Wilde Westen op met Halloween. Attractie- en Vakantiepark Slagharen organiseert dit jaar Halloween in het Wilde Westen.

Het razend populaire griezelfeest maakt in 2023 voor het eerst zijn opwachting in het pretparkresort. Het spannende dagprogramma is voor families met kinderen en ’s-avonds is een extra eng avondprogramma voor 14-plussers. Bezoekers kunnen zich, tijdens het 60-jarig jubileum van Slagharen, voor het eerst in de geschiedenis verheugen op griezelsferen en spannende westernbelevingen in het park.

Voor de introductie van het evenement is Slagharen niet over één nacht ijs gegaan. “Alles dat wij doen moet matchen met ons westernthema”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Daarom waren we achter de schermen al lange tijd bezig met een uniek en passend halloween-event. Nu hebben we een manier gevonden om Halloween te vieren op ónze manier: in de sfeer van het Wilde Westen.”

“In Amerika is Halloween niet meer weg te denken. Mede daardoor past het evenement goed bij Slagharen”, legt Storm uit. “In ons park kom je op veel plekken invloeden uit de Verenigde Staten en het Wilde Westen tegen. Denk maar aan brutale bandieten, uitgestrekte prairies en een klassieke Main Street. Dat stoere karakter kunnen we gebruiken om iets unieks toe te voegen ten opzichte van andere attractieparken.”

 

Avondopenstellingen

Halloween in Slagharen vindt plaats van 7 tot en met 29 oktober. Met de écht spannende avondopenstellingen op 7, 13, 14, 18, 20, 21, 27 en 28 oktober. Deze avonden zoekt Slagharen de duistere randjes van het Wilde Westen op. De adviesleeftijd is daarom 14-plus.

Voor dit Halloween-event werkt Attractie- en Vakantiepark Slagharen samen met de gerenommeerde Leisure Expert Group, bekend als de producent van hoogwaardige spookhuizen in attractieparken over de hele wereld. Daarnaast delen verschillende zusterparken hun uitgebreide kennis en ervaring met Halloween, waaronder Bobbejaanland in België en Movie Park Germany in Duitsland.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Attractiepark Slagharen

Gerelateerde berichten