Roofvis goeroe Wim Russchen komt naar Hardenberg

Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Hengelsportvereniging De Dobber. Roofvis goeroe Wim Russchen komt op donderdagavond 23 februari naar Hardenberg. Daar gaat hij een lezing houden tijdens de algemene ledenvergadering.

Russchen geeft les aan de sportvisacademie in Zwolle en is een echte autoriteit op het gebied van roofvissen. “Het is een bevlogen roofvisser die fantastisch over zijn hobby kan vertellen”, aldus het bestuur van HSV De Dobber. “Zijn verhalen zijn altijd bijzonder, ondersteund met fraaie beelden. Zelfs als je geen roofvisser bent, zul je je verbazen over hoe hij kan vertellen over zijn hobby”, vervolgt de visvereniging.

Naast de officiële ledenvergadering op de avond, is er ook een gratis verloting met verschillende prijzen. Verder wordt ook het visprogramma van het nieuwe jaar besproken.

“Wij zijn als bestuur trots dat Wim Russchen ons een lezing wilt verzorgen tijdens onze algemene ledenvergadering”, vertelt de vereniging. Het bestuur nodigt dan ook alle leden van De Dobber uit om deze avond langs te komen. Deze avond wordt gehouden in het clubhuis van De Dobber: “Ons Stekkie” aan de Gramsbergerweg 52c in Hardenberg. Aanvang 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Tekstverwerking: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS
Bron: H.S.V De Dobber Hardenberg

Gerelateerde berichten