Reisinformatieborden in Dedemsvaart aangepast

Het heeft even geduurd, maar nu zit er eindelijk schot in. Het was al langer bekend, maar inmiddels is al een aantal informatieborden voor reizigers in Dedemsvaart aangepast.

Voor reizigers in het Openbaar Vervoer wordt het lezen van reisinformatie iets makkelijker gemaakt, nu alle borden in Dedemsvaart zijn veranderd naar digitale informatie borden. Sinds 13 december 2020 verzorgt Keolis onder de naam van RRReis de bus voorzieningen binnen de IJssel-Vecht. Binnen de IJssel-Vecht behoorden de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Sinds de komst van RRReis is het busvervoer er luxer & toekomstbestendiger op geworden.

Zo zijn alle bussen vervangen voor nieuwe elektrische bussen met een luxe uitstraling en voorzieningen als USB-poorten om je telefoon op te laden. Voor wie z’n telefoon niet mee heeft en toch graag op de hoogte gehouden wil worden van de laatste reisinformatie, kon dit op de blauwe Syntus-stijl borden bekijken bij sommige haltes en stations. Deze borden kwamen alleen tegen het einde van hun technische levensduur aan en worden dan ook vanaf maart dit jaar vervangen voor nieuwe RRReis schermen. In Dedemsvaart zijn alle oude borden succesvol vervangen. Het digitale bord aan de magnolia is als laatste vervangen en zal binnenkort in werking treden. RRReis hoopt alle digitale borden te vervangen en in gebruik te nemen voor het einde van het jaar.

Tekst en foto’s: Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Een enkel informatiebord moet nog aangepast worden:

Gerelateerde berichten