Terugblik op een Legendarisch Feest: Pump up the 90’s in Hardenberg

Op 9 december kwam de evenementenhal in Hardenberg tot leven tijdens het onvergetelijke evenement “Pump up the 90’s“. Het bonkende hart van dit spektakel was ongetwijfeld de Main Stage, waar meer dan 40 verschillende acts door de jaren heen geschiedenis hebben geschreven. Het was dé plek waar het ultieme 90’s gevoel tot leven kwam.

De legendarische line-up voor deze editie was er een die de aanwezigen nog lang zal bijblijven. Op Main Stage brachten iconen als Mental Theo, DJ Darkraver, en Nakatomi het publiek in extase. Mental Theo zette de zaal in vuur en vlam met zijn onvergetelijke hit “Wonderful Days”, terwijl DJ Darkraver de menigte liet dansen op de klanken van “Intelligent Hardcore”. Nakatomi bracht de nostalgische sfeer naar nieuwe hoogten met hun legendarische nummer “Children of the Night”.
DJ Benn uit Hardenberg zorgde tussendoor voor de lekkerste remixes, waarmee de avond tot in de vroege uurtjes gevuld was met nostalgische klanken.

Het Flügel Feestcafé

Voor wie even wilde ontsnappen aan de “happy hardcore” hits van de 90’s, bood Het Flügel Feestcafé de perfecte uitkomst. Onder het motto “Let the duck out!” kon men hier genieten van heerlijke biertjes, Flügeltjes en de foutste nummers en caféklassiekers die iedereen kon meezingen.

De Duikboot Area

Een opvallende toevoeging aan deze editie was de gloednieuwe derde area: De Duikboot Area. In deze ongekende onderwaterwereld dompelden de feestgangers zich onder en gingen ze kopje onder op de hardste remixes. De verantwoordelijkheid voor deze muzikale onderwaterexpeditie lag in handen van niemand minder dan Outsiders, bekend om zijn unieke en explosieve draaistijl. Zijn remixen van hits zoals “Huisje op Wielen”, “Flitsmeister”, “Irrenhaus” en zijn herinterpretatie van een van de bekendste hits van 2023, “Engelbewaarder”, zorgden voor een toffe ervaring.

Een reis door de tijd

Om het feest voor iedereen toegankelijk te maken, was er busvervoer geregeld van en naar diverse treinstations in de regio. Zo kon iedereen zorgeloos genieten van een trip down memory lane, terug naar de gouden jaren van de 90’s. Pump up the 90’s in Hardenberg was niet zomaar een feest; het was een ware reis door de tijd, doordrenkt met muzikale nostalgie en onvergetelijke momenten.

“Als jij aanwezig was, neem dan snel een kijkje hier – wie weet kom je wel een foto van jou en je vrienden tegen!”


Tekstverwerking: Bas Schipper, Omroep NOOS
Foto’s: Bas Schipper

Gerelateerde berichten