Overhandiging Feestgids Gramsbergen Lichtstad

Gramsbergen Lichtstad 2023 staat voor de deur en ook dit jaar is het programma weer gevuld met diverse sportieve, creatieve en muzikale activiteiten.

De eerste Feestgids wordt ieder jaar traditiegetrouw overhandigd aan een sponsor van Gramsbergen Lichtstad. Dit jaar, op zaterdag 17 juni 2023, ontving sponsor Henk Kieft van Masévon Group de allereerste Feestgids. Hij ontving deze uit handen van Maarten Willering, voorzitter van de Oranjevereniging Gramsbergen e.o.

In de Feestgids is het complete programma, foto’s, voorbeschouwingen, terugblikken en uitslagen te vinden. Leden van de Oranjevereniging ontvangen de gids in de brievenbus. Bent u geen lid, maar wilt u wel graag de Feestgids ontvangen? De Feestgids is ook los te koop voor 7 euro bij Museum Gramsbergen, Kapsalon Breukelman, DA Drogist en de Binder.

Er wordt dit jaar weer veel spektakel verwacht tijdens onderdelen als de Lichtstadloop, de Gramsbarger Masked Singers, het Dweilorkestenconcours en de Optocht. Daarnaast is het bewonderen van de prachtige creaties in de Lichtstadroute niet meer weg te denken bij een bezoek aan Gramsbergen Lichtstad. Dit is slechts een greep uit de activiteiten, want er is natuurlijk nog veel meer te beleven voor jong en oud!

Gramsbergen Lichtstad is van vrijdag 25 augustus t/m zaterdag 2 september 2023


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Ria Timmermans
Overhandiging Feestgids 2023, links Henk Kieft, rechts Maarten Willering

Gerelateerde berichten