Najaarsconcert Muziekvereniging Juliana

Zaterdagavond was het zover: de Harmonie, Malletband en Majorettes mochten hun voorbereidingen laten zien en horen tijdens het najaarsconcert: And the waltz goes on, in een uitverkocht Muziekgebouw aan de Slingerweg in Den Ham.

De avond begon met een grootse opkomst van alle leden op het nummer 76 Trombones, zoals dat op een André Rieu concert ook altijd plaats vind. Daarna begon het A-orkest de avond met het zelf spelen van dit nummer, gevolgd door Festmusik der stadt Wien. De sfeer zat er meteen goed in. De Malletband liet een prachtig arragement aan muziekstukken horen, zoals: Wien bleibt Wien, Elini en Swan Lake.

Ook de Majorettes lieten deze avond verschillende, speciaal ingestudeerde, shows zien waarbij ze linten, vlaggen en de baton gebruikten. Als klap op de vuurpeil dansten ze mee met de Second Waltz onderleiding van het A-orkest.

Jubilarissen

Tijdens het concert is het gebruikelijk dat de jubilarissen worden gehuldigd. Het waren er maar liefst negen.

Alana Rolsma, Sanne Kelder, Laurens Ardesch, Rosanne Plaggenmars en Merle Klaassen zijn 12.5 jaar lid. Marietje Teunis 25 jaar lid, Edwin Hemmink 40 jaar lid, Jannie Bogtman 50 jaar lid en Gerard Bloemendal 65 jaar lid. De voorzitter gaf aan ieder van hen een persoonlijk woordje en zij kregen een oorkonde, speldje en bos bloemen.

Bovenal een zeer geslaagde avond, waar wij als vereniging met trots op terug kijken.

We willen iedereen bedanken voor hun komst en zien u graag bij een van onze volgende activiteiten!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: PR commissie Muziekvereniging Juliana Den Ham

Gerelateerde berichten