Leerwerkloket Zwolle start in Hardenberg

Leerwerkloket Zwolle start donderdag 10 november met een spreekuur in de Bibliotheek Hardenberg. Iedere tweede donderdag van de maand kun je er terecht met vragen over bijvoorbeeld omscholing, loopbaanoriëntatie of competentietesten. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod van het Leerwerkloket.

 

Het Leerwerkloket Zwolle

Het leerwerkloket is er voor iedereen. Zoals werkzoekenden, werknemers, studenten en werkgevers. Een team van adviseurs staat klaar om iedereen wegwijs te maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. Zij geven informatie en tools zodat je stappen kunt maken in je loopbaan. Het Leerwerkloket Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten en het onderwijs. Samen zorgen zij voor een goede verbinding tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs, voor een leven lang leren.

 

Voel je welkom

Heb je vragen over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, BBL-opleidingen of een ander onderwerp dat met werken en leren te maken heeft? Dan kun je elke tweede donderdag van de maand van 10.00 – 14.00 uur in de Bibliotheek in Hardenberg. De eerste keer is op donderdag 10 november.  Meer informatie vind je op de website Zwolle leerwerkloket.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten