Klinkende Glazen Festival

Zaterdag 15 juli en zaterdag 12 augustus van 16:00 – 22:00 uur organiseert de Reestlandhoeve voor het tweede jaar het Klinkende Glazen Festival.

Een kleinschalig festival waar livemuziek, streetfood en Reestlander wijnen samenkomen.

Op zaterdag 15 juli wordt het Foodplein ingevuld door Proefkamer het Reestdal van Daniël Poolman, Tamé Poké en vers Boerderij-ijs van Sonneclaer.

Ben jij erbij?

Een dag ticket bedraagt € 12,- per volwassene, kinderen € 5,-. Daar bovenop betaal je € 3,- voor een herbruikbaar statiegeldglas*.

Vrijwilligers gezocht

De komende week staat niet de wijngaard, maar het Klinkende Glazen Festival op de planning. Er is de laatste tijd al veel bedacht en vormgegeven en nu wordt het tijd om alles op te bouwen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit sjouwen, graven, groenwerkzaamheden en kleine klusdingen.

De volgende momenten zijn gepland: 12- tot en met 14 juli in zowel de ochtend als de middag.

Daarnaast hebben wij op zondagmiddag 16 juli een meewerkmoment gepland, we ruimen dan de grote dingen weer op zodat alles weer kan worden opgehaald door de verhuurbedrijven.

De meewerkdagen starten om 09:00 uur en wij verwachten rond 16:15 uur af te sluiten. Tussendoor houden we een pauze met een kop soep en een broodje en sluiten wij af met een glas Reestlander wijn.

Nadat je twee meewerkmomenten of een hele dag hebt meegeholpen ontvang je van ons een fles Reestlander wijn als bedankje voor je hulp.

Je kunt je zowel voor de ochtend, middag als hele dag aanmelden.

Heb je tijd en zin meld je dan even aan via deze link: [aanmelden] .


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten