IJpelaar wint extra wedstrijd Parkvissers

Inus IJpelaar heeft de extra wedstrijd van de Parkvissers gewonnen. De viswedstrijd is woensdag gehouden in het kanaal Almelo/de Haandrik in Hardenberg.

De Parkvissers hebben woensdag 12 oktober nog een extra wedstrijd gevist.  De groep wilde graag een keer in het kanaal vissen en dat bleek achteraf een goede keuze te zijn. Er werd gevist vanaf de Radewijkerbeek richting het viaduct Westeindigerdijk. De weersomstandigheden waren perfect en de vis wilde dit keer ook wel meewerken. Gek genoeg werd er op de eerste plaatsen minder gevangen dan richting het viaduct. Wat daar de oorzaak van is, is voor de visvereniging een raadsel.

 

Winnaars

Feit was dat na drie uur vissen Inus IJpelaar op de staartplek de meeste vis wist te vangen, Inus ving liefst 6.260 gr vis en werd daarmee eerste. De tweede plaats was voor Johan Drenthen die het prima deed met een vangst van 4.460 gr. Op een mooie derde plaats eindigde Hendrikus Kampherbeek met een vangst van 4.130 gr.  Het was een mooie wedstrijd met goede vangsten. De volgende wedstrijd is op woensdag 19 augustus ook dan wordt er gevist in het kanaal aan de Hoogenweg. Tijden blijven gelijk.

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Hengelsportvereniging De Dobber

Gerelateerde artikelen