Fietsen door het Vechtdal

Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september 2023 wordt vanuit verschillende campings in het Vechtdal voor de 24ste keer de Vechtdal Fietsvierdaagse georganiseerd. Vier dagen fietsen door het Vechtdal langs vooraf uitgezette routes, met af en toe een uitstapje naar de Regge, de Reest, Salland en Duitsland.

Elke dag een andere route

Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt is dat er elke dag op een andere locatie wordt gestart. Dus elke dag rijdt je een geheel andere route. De startcampings dit jaar zijn op dag 1: Camping Ommerland en Beerze Bulten, dag 2: Camping De Koeksebelt en Bergzicht, dag 3: Vakantiepark ‘t Rheezerwold en De Kleine Wolf, en op dag 4 is dit De Lemeler Esch Natuurcamping.

Deelnemers kunnen kiezen waar ze willen starten, maar ze fietsen allemaal dezelfde route, met elke dag een ander thema. Je kunt kiezen of je per dag 40 of 60 km fietst. Liever één dag fietsen? Dat kan ook!

Meedoen en meer informatie

Op www.vechtdalfietsvierdaagse.nl vind je alle gegevens en vooraf aanmelden kan hier ook. Op de dag zelf zijn ook vierdaagse- of dagkaarten te koop op de startcampings.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten