Evenementenhal Hardenberg ingezet voor scholieren

Evenementenhal Hardenberg maakte eerder al bekend dat het ervoor openstaat om scholieren te ontvangen voor onderwijsdoeleinden. Van deze optie maken Vechtdal College Hardenberg en Greijdanus Hardenberg gebruik.

“Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van deze scholieren naar onze locatie. Op die manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan het veilig organiseren van onderwijs. Wij gaan er alles aan doen om de scholieren en de docenten een warm welkom te geven”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Hardenberg. Het Vechtdal College Hardenberg en Greijdanus Hardenberg volgen daarmee het advies van de VO-raad om extra ruimten te huren voor coronaproof onderwijs op anderhalve meter.


De examenleerlingen van het Vechtdal College Hardenberg zullen hun centrale schoolexamens in Evenementenhal Hardenberg gaan maken. Hun centrale schoolexamens zijn van 17 mei tot en met 31 mei en van 14 juni tot en met 25 juni. Scholieren van het Greijdanus Hardenberg maken vanaf aanstaande donderdag hun toetsweek in de Hardenbergse Evenementenhal.

Gerelateerde artikelen