Dedemsvaart heeft grote kerstboom

Op de rotonde Langewijk en Julianastraat in Dedemsvaart staat sinds kort een enorme kerstboom. De tien meter hoge boom zorgt, met name ’s avonds voor een sfeervolle binnenkomst in het centrum.

Een groep vrijwilligers, die zichzelf ‘De Vutters’ noemt, heeft met het oog op de komende maand december de handen al flink uit de mouwen gestoken. De groep heeft onlangs in Dedemsvaart een enorme kerstboom geplaatst. Het was een hele belevenis, zelfs voor de Vutters, want de boom is zo’n tien meter hoog. De boom moest dan ook met een kraan worden geplaatst. Met een klein beetje ongemak voor het verkeer is het gelukt om de boom te plaatsen op de rotonde aan de Langewijk, bij de Julianastraat.

 

Inmiddels hangt de kerstboom vol met kerstverlichting. Daarnaast is ook de Julianastraat, net als vorig jaar, weer flink opgedoft met kerstverlichting.

’s Avonds is het plaatje helemaal compleet. Als je dan vanaf de Zuidwolderstaat lopend, fietsend of in de auto Dedemsvaart binnen komt, krijg je de kerststemming te pakken. De entree van het winkelcentrum, is mede dankzij de grote kerstboom, een sfeervol plaatje geworden.

 

Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto: BelgaFoto

Gerelateerde berichten