Annejet van der Zijl vertelt

In de maand november leest heel Nederland het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl tijdens ‘Heel Nederland Leest’. Je haalt Sonny Boy vanaf 1 november gratis op in alle bibliotheken in de gemeente Hardenberg. Ook als je (nog) geen lid bent! Op 16 november 20:00 uur komt Annejet van der Zijl in de Bibliotheek Hardenberg en vertelt over haar boek Sonny Boy.

Sonny Boy beschrijft de levensgeschiedenis van een 19-jarige Surinaamse student en een 40-jarige Hollandse getrouwde vrouw, die in 1928 verliefd op elkaar worden, een zoon krijgen (Sonny Boy), een pension in Scheveningen beginnen en in de Tweede Wereldoorlog joodse onderduikers in huis nemen.

Een interview met Annejet van der Zijl

Annejet wordt deze avond geïnterviewd door Ivan Borghstijn en er zal veel ruimte zijn voor vragen van lezers. Ook krijgen bezoekers historisch beeldmateriaal van Waldy (oftewel Sonny Boy) Nods te zien. Er worden deze avond boeken van Annejet van der Zijl verkocht door boekhandel Heijink, die zij op verzoek signeert.

Op 11 april 2024 speelt het toneelstuk ‘Sonny Boy’ in theater De Voorveghter. Voor belangstellenden is deze avond een mooie inleiding voor dit toneelstuk.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond op donderdag 16 november (20:00 uur) kan via de website www.bibliotheekhardenberg.nl. De kosten zijn € 15,00, studenten € 7,50 (incl. koffie/thee).


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Bibliotheek Hardenberg

Gerelateerde berichten