Vechtdal Fietsvierdaagse in september

De Vechtdal Fietsvierdaagse staat al weer in de planning. In september wordt de 24e editie gehouden. Dit jaar wordt een uitstapje gemaakt naar Salland.

Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt is dat er elke dag op een andere locatie wordt gestart. Dus elke dag rijdt je een geheel andere route. Er zijn een paar wijzigingen ten opzichte van andere jaren:

  1. Op dag één kun je ook kiezen uit twee startcampings.
  2. 4-daagse deelnemerskaarten zijn in de voorverkoop alleen te bestellen via Land van ANWB. Dit is voor leden en niet-leden. Op de site van de Vechtdal Fietsvierdaagse vind je de instructie. Camperarrangementen zijn via de site van de Vechtdal Fietsvierdaagse te boeken.

 

Vanaf dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 september 2023 wordt de 24e Vechtdal Fietsvierdaagse gehouden. Er kan gefietst worden via vooraf uitgezette routes door het Vechtdal.

 

Dit jaar is de start op volgende campings:

Eerste dag   : Ommerland in Ommen en Beerze Bulten in Beerze
Tweede dag: Koeksebelt in Ommen en Bergzicht in Giethmen
Derde dag   : Kleine Wolf in Stegeren en Rheezerwold in Heemserveen
Vierde dag  : Lemeler Esch in Lemele.

 

Er kan gekozen worden of je per dag 40 of 60 km fietst. Liever één dag fietsen? Dat kan ook! Als deelnemer van Vechtdal Fietsvierdaagse krijg je een routekaartje met hierop allerlei bezienswaardigheden onderweg. Dus stap onderweg ook eens af en bekijk gerust die kerk, een bijzondere molen, een mooie beeldentuin, een galerie of museum.

 

Vrijwilligers zorgen voor de bewegwijzering, parkeren en stempelposten en heb je pech onderweg dan staan zij ook klaar om je weer in het zadel te helpen. Lukt dat niet dan nemen zij je mee met fiets en al. Alle informatie over startcampings en prijzen zijn te vinden op www.vechtdalfietsvierdaagse.nl.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten