Scary Prairie en Western Nightmares namen eerste Halloween events Slagharen

Slagharen viert dit jaar voor het eerst Halloween. Overdag Scary Prairie voor families en in de avond Western Nightmares voor echte daredevils!

Attractie- en Vakantiepark Slagharen onthult namen van twee nieuwe Halloween events, Scary Prairie en Western Nightmares. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht.

Scary Prairie: waar jonge gasten en oude geesten samenkomen

Overdag is het griezelen en genieten tijdens Scary Prairie. Tijdens dit familievriendelijke feest verandert Slagharen in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival, midden op de prairie. Gasten worden ondergedompeld in 3 themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail. Hier lopen ze bijzondere bewoners tegen het lijf, met ieder hun eigen verhaal en soms opdracht. De bekende Slagharen-karakters Randy en Rosie presenteren een speciale Halloween-show in de Music Hall en de middag wordt afgesloten met een parade waaraan kinderen mee kunnen doen.

Spannende Halloween-belevingen

Overdag zijn er drie hoogwaardige walkthrough-belevingen buiten de gebaande paden van het park. In Outcast Camp komen gasten terecht in een kamp vol markante western reizigers van allerlei pluimage. In strodoolhof Crows Nest kraai je het uit van zowel schrik als plezier. Alleen de uitgang vinden is niet genoeg om dit doolhof te verlaten. In The Manor maken kinderen kennis met de Bones familie. Bang hoeven de kleine bezoekers niet te zijn voor deze familie. In dit spookhuis zijn de rollen namelijk omgedraaid. Lukt het je om de Bones familie te laten schrikken?

Western Nightmares: 8 écht enge avonden voor de daredevils

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schemer valt. Bezoekers kunnen zich opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. Voor Western Nightmares geldt een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.

Drie angstaanjagende walkthroughs

In Outcast Camp heeft een dubieus gezelschap zijn intrede gedaan. Hier is het nog maar de vraag of bezoekers er levend vandaan komen. Deze knettergekke bewoners verwelkomen je met open armen, maar zullen je nooit meer loslaten. Duistere kraaien die het op jou hebben gemunt hebben Crows Nest bezet. Deze stro-opslag is ’s avonds absoluut niet veilig voor gewone stervelingen. The Manor is ’s avonds een verlaten villa op de prairie. De geesten die hier ronddwalen zijn gretig opzoek naar nieuwe zielen.

Praktische informatie

Scary Prairie vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. Op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober is het park tot 22.00 uur geopend. Op die avonden vindt vanaf 18.06:06 uur Western Nightmares plaats. Op www.slagharen.com/halloween is het binnenkort mogelijk om tickets te kopen. Het vakantiepark van Slagharen is gewoon geopend tijdens deze periode.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Attractiepark Slagharen

Gerelateerde berichten