Popkoor X-cream

Popkoor X-cream presenteert “We’re the Voice”: 20 jaar pop, rock & lol. In maart gaat popkoor X-cream uit Dedemsvaart vieren dat het al twintig jaar de (pop)sterren van de hemel zingt.

Het koor, dat in 2004 in een garage in Balkbrug is begonnen en inmiddels repeteert in De Zeven Linden, is nog volop actief. Onder leiding van hun onvermoeibare dirigent Jasper van der Deen werken ze toe naar optredens op kerstmarkten, korenfestivals en andere evenementen.

We’re the voice

Maar ook het gezellig samen zingen op de wekelijkse repetitieavonden is belangrijk. Het jubileumconcert “We’re the Voice” wordt een spetterende mix van oude en nieuwe nummers uit het repertoire van X-cream, en er zijn ook gastoptredens. Zaterdag 9 maart om 20:00 uur, De Antenne, Wilhelminastraat 3 Dedemsvaart.

Koop nu kaarten via https://www.ticketkantoor.nl/shop/xcream. Prijs van een kaartje is 15 euro.

Miniconcert!

Het popkoor komt in de Beuk de repetitie houden voor dit concert in de vorm van een soort miniconcert, waarbij de toegang voor het publiek uiteraard gratis is. En, wil je eens weten hoe het is om in een popkoor te zingen? Juist, je mag meedoen, maar gewoon luistern en mee-swingen mag natuurlijk ook!

Dus, grijp je kans en wees erbij, maandag 26 februari van 20.00 tot 22.00.

Meer info op de website van het popkoor: https://www.popkoorxcream.nl/


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten