Open Doek weer op de planken

Toneelvereniging Open Doek mag na twee jaar eindelijk weer op de planken. Eind januari kunt u weer van hun voorstelling genieten. Deze keer speelt de vereniging het stuk ‘Zeg nooit vis voordat ie in de pan is’.

Het stuk dat gespeeld wordt is ‘Zeg nooit vis voordat ie in de pan is’ van Martin Wolf. Vanaf september hebben de leden van Open Doek met veel plezier weer geoefend om nu in januari u weer twee gezellige toneelavonden te kunnen aanbieden.

Het verhaal

Het stuk speelt zich af rond de familie Vaak. Klaas en Beppie leven een eenvoudig maar gezellig leven, samen met dochter Bella.
Als Bella uitgenodigd wordt door tante Isadora voor een bezoek aan Australië, denkt Klaas dat deze suikertante misschien wel een ommekeer in hun bestaan kan brengen. Beppie denkt er het hare van en zoekt andere wegen om wat meer financiële ruimte te krijgen. Als Bella na een aantal weken weer naar huis komt, wacht haar een totale verrassing. Hoe huisknechten, goochelaars en uit de boom vallende olifanten daar een rol in spelen, ziet u op de toneelavonden.

Niets is wat het lijkt en alles wat iets lijkt is niets. Kom om gezellig een avond te lachen of te gniffelen. Open Doek weet zeker dat u na afloop zegt: “dit had ik niet graag willen missen”. Een warme aanbeveling om deze voorstelling te bezoeken.

Wanneer: 27 en 28 januari 2023 , aanvang 19.45 uur
Waar: De Rank in Den Ham ( ingang parkeerplaats aan de Smitstraat)

Kaartverkoop via de bekende adressen of via info@opendoek.nl of ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt)

 

Toneelvereniging Open Doek

Toneelvereniging Open Doek is één van de twee toneelverenigingen in Den Ham (OV). De toneelvereniging is voorgekomen uit de PJGO, de organisatie voor plattelands-jongeren. Toen deze in 1993 op hield te bestaan is Toneelvereniging Open Doek opgericht.

 

Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Bron: Open Doek

Gerelateerde berichten