Ontmoet Tommy Wieringa in de Gashouder Dedemsvaart

Dinsdag 26 maart om 20:00 uur geeft schrijver Tommy Wieringa een lezing in de Gashouder Dedemsvaart. Mulitimedia the Readshop Dedemsvaart is deze avond aanwezig met boeken van Wieringa die hij zal signeren. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek Dedemsvaart.

Tommy Wieringa heeft veel bestsellers op zijn naam staan. In 2005 brak hij bij het grote publiek door met zijn psychologische roman Joe Speedboot, waarvoor hij veel nominaties voor literaire onderscheidingen en de F. Bordewijkprijs ontving.

Nirwana

In de Gashouder vertelt de populaire schrijver over zijn nieuwste boek Nirwana, dat in september 2023 verscheen. ‘De geschiedenis van een grootvader bepaalt het heden van een kleinzoon. Samen vertellen ze het verhaal van een eeuw waarin het wereldvuur oplaaide als nooit tevoren. Nirwana is een klassiek roman over een familie met een (oorlogs)geheim én een actuele roman over de verwoestende kracht van het kapitalisme. Bijna 500 bladzijden boeiende literatuur die je niet weg kunt leggen, die ontroert en tot nadenken stem.’

Naast het beantwoorden van vragen is er gelegenheid om boeken van Wieringa te kopen en zijn boeken te laten signeren.

Aanmelden lezing

Aanmelden voor deze lezing kan via de website www.gashouder-dedemsvaart.nl. De kosten voor deze avond zijn € 15,00. Studenten betalen € 10,00.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: via Angré van Huizen

Gerelateerde berichten