Kaartverkoop Bevrijdingsconcert Muziekvereniging Juliana

Luchtmacht Mannenkoor schittert tijdens Bevrijdingsconcert met Muziekvereniging Juliana.

De spanning stijgt en de noten zweven al door de lucht, want de voorverkoop voor het spectaculaire Bevrijdingsconcert op 3 mei is van start gegaan! Muziekvereniging Juliana, in samenwerking met het indrukwekkende Luchtmacht Mannenkoor, belooft een avond vol muzikale magie en emotionele verbondenheid.

Hoewel de kaartverkoop een vliegende start heeft gemaakt, met kaarten die als warme broodjes over de toonbank vliegen, zetten we als vereniging alles op alles om de Gereformeerde kerk aan de Ommerweg tot de nok toe te vullen. Want dit bijzondere concert verdient niets minder dan een uitverkocht huis!

Met een repertoire dat de harten sneller doet kloppen en de emoties doet oplaaien, beloven nummers als “Hymn to the Fallen”, “The Elvis medley”, “Sleep Comrades” en “Let it be” een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten. En dankzij een perfect verlopen gezamenlijke repetitie staan zowel de musici van Muziekvereniging Juliana als de gepassioneerde leden van het Luchtmacht Mannenkoor te trappelen om hun harmonieuze klanken met u te delen op 3 mei.

Mis deze unieke samenwerking niet en verzeker uzelf vandaag nog van een plekje bij dit historische concert! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de vertrouwde voorverkoopadressen: Bakkerij Kaptein (Molenstraat 2) of de Readshop (Brink 5-6) in Den Ham. Voor slechts €15,00 per kaart en €7,50 voor kinderen (tot 12 jaar) wordt u deel van een muzikale ervaring die u nog lang zal bijblijven. Aan de deur €17,50 en €10,00 voor kinderen (tot 12 jaar).

Wij staan te popelen om u te verwelkomen en samen een prachtige, muzikale ode te brengen aan de vrijheid. Tot ziens op 3 mei!


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Stock

Gerelateerde berichten