Christelijk Koor Bergentheim 90 jaar

Op 13 april viert het Bergentheims gemengd koor haar 90ste verjaardag. En daar kan jij bij zijn! Dat vieren gebeurt met een jubileumconcert in de Oosterkerk. Een avond met als thema: in liefde en dankbaarheid verbonden.

De verbondenheid in liefde past echt bij het koor. Ondanks de hoge leeftijd is het koor nog springlevend. Dat blijkt ook uit de muziek die gezongen wordt.

Programma

Op het programma staan mooie liederen (van psalmen, liederen en opwekking) waarin van Gods liefde wordt gezongen. Het koor verbindt ook het dorp. Negentig jaar geleden is het koor opgericht als kerkkoor van de Hervormde kerk in Bergentheim. In de loop van de tijd is het veranderd in een christelijk koor waar iedereen welkom is.

Vieren van het jubileum

Verbonden in dankbaarheid wordt het jubileum gevierd. Dank aan God voor alle mooie muziek waarin wij samen van Hem mogen zingen en spelen.

De verbondenheid met het dorp komt tot uitdrukking door deelname van allerlei muzikaal talent uit Bergentheim. Piano, orgel, kinderkoor, een band, een ensemble en een muzikaal duo zullen voor een afwisselend programma zorgen. We zingen en spelen o.a. Er is een God die hoort, Jezus Overwinnaar, God heb ik lief en Een toekomst vol van hoop.

13 april Jubileumconcert, in de Oosterkerk, aanvang 19.30 uur, toegang vrij, collecte.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Christelijk Koor Bergentheim

Gerelateerde berichten