Broussard speelt Billy Joel in de Reestkerk

Alexander Broussard speelt op vrijdag 12 mei in de Reestkerk. Hij vertolkt liedjes van Billy Joel. De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

Billy Joel

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Hij heeft meer dan 30 toptien-hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum. Natuurlijk de meezinger ‘Pianoman’, swingende rockers zoals ‘My life’, maar ook prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’. Niet te vergeten de lekkere popsong zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

 

Alexander Boussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist en zanger/entertainer. Hij heeft een indrukwekkend cv.  Dat start van de meest prestigieuze pianobars en loopt door tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen. Hierdoor is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

 

Solovoorstelling

In deze solovoorstelling op vrijdag 12 mei, leidt Alexander zijn publiek door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Dit doet hij geheel op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren. Maar ook de grote successen, de hoogte- en dieptepunten. Verder komen nog de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel aan bod. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Tickets zijn te boeken op de website www.reestkerk.nl/agenda.


Tekstverwerking: Tineke Eilander, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten