Vermoeiende bijeenkomst bij Vitaal Vechtdal

We doen het allemaal, de een meer dan de ander: slapen. We doen het zelfs ongeveer een derde van ons hele leven en zien het dan ook als iets vanzelfsprekends. Toch liegen de cijfers niet. Bijna een kwart van de Nederlanders geeft aan last te hebben van slaapproblemen.

Het is helemaal niet erg als je soms eens een nachtje wat minder slaapt. Ergens gespannen voor, piekeren of kom je maar niet in die fijne slaaphouding? Dat is menselijk. Komt het alleen regelmatig voor, en heb je er ook last van? Bijvoorbeeld doordat je prikkelbaarder bent, concentratieproblemen ervaart, minder energie hebt overdag en dingen moeilijker kan onthouden? Dan kan je te maken hebben met slaapproblemen.

Doordat steeds meer mensen last hebben van slaapproblemen, organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met Impulz een gratis bijeenkomst ‘Wat als slapen niet vanzelfsprekend is’ speciaal voor volwassenen die moeite hebben met inslapen en/of doorslapen. In deze bijeenkomst van twee uur krijg jij inzicht in het effect van slaaptekort op jouw lichaam, je krijgt tips om beter te slapen en je gaat actief ervaren hoe oefeningen kunnen helpen bij het inslapen. Ook krijg je advies waar je terecht kunt als meer hulp gewenst is.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 9 februari 2023 in Zalencentrum de Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. De bijeenkomst is van 19.30  tot 21.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Vitaal Vechtdal: www.vitaalvechtdal.nl/slaap.

Jeffrey Varweg, Omroep NOOS

Gerelateerde berichten