“In the spotlight” expositie bij HardenbergArt

In de maanden februari en maart zet HardenbergArt een aantal werken uit de Kunstuitleen letterlijk in het spotlicht; een aantal schilderijen en objecten uit de collectie krijgt extra aandacht.

Er wordt werk geëxposeerd in veel verschillende disciplines en stijlen; behalve schilderijen ook grafische kunst ( etsen, litho’s, houtdruk), tekeningen en brons- en staalplastieken. En, omdat smaken gelukkig verschillen, is er zowel figuratief als abstract werk zodat er voor elke abonnee wel iets te kiezen is. Een mooie gelegenheid om onze Uitleencollectie te komen bekijken! In onze shop vindt u onder andere mooie en unieke sieraden en kleinere kunstobjecten.

In het LOC Hardenberg

‘In the spotlight’, 5 februari t/m 30 maart bij HardenbergArt. Expositie, Verkoop en Kunstuitleen, LOC, Parkweg 1a4 7772 XP Hardenberg.

Dagen en tijden

Expositie is te bezichtigen tijdens openingsuren van het LOC. Medewerkers HardenbergArt zijn aanwezig:

  • woensdag 14.00 tot 17.00
  • donderdag 14.00 tot 17.00
  • vrijdag 14.00 tot 17.00
  • zaterdag 11.00 tot 14.00 uur

www.hardenbergart.nl info@hardenbergart.nl.

Over HardenbergArt

Kunst & Cultuur. U vindt HardenbergArt in het LOC Hardenberg, rechts boven aan de trap vanaf de hoofdingang of de parkeergarage. HardenbergArt deelt de vloer met cultuurpartners Bibliotheek Hardenberg en Cultuurkoepel Vechtdal.

HardenbergArt staat voor regelmatig nieuwe exposities, een kunstuitleen, kunst verkoop en cultuureducatie.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Kunstuitleen

Gerelateerde berichten