Bevrijdingsconcert Muziekvereniging Juliana Den Ham

Jarenlang was het een mooie traditie in Den Ham: Het bevrijdingsconcert van muziekvereniging Juliana in Den Ham. Door corona heeft dit een aantal jaar niet plaats kunnen vinden en daarna is het helaas niet meer teruggekomen op de drukke agenda van de vereniging.

Daarom kunnen wij met trots melden dat dit concert in 2024 terug is van weggeweest. En het beloofd een mooie avond te worden met een bijzondere, muzikale samenwerking aldus Jolanda Bosboom (voorzitter).

Muziekvereniging Juliana samen met luchtmacht Mannenkoor

Het luchtmacht mannenkoor werd op 1 september 1980 heropgericht. Vanaf deze datum vertegenwoordigt het koor – zo nodig – de Koninklijke Luchtmacht op diverse formele en informele gelegenheden. Met veel enthousiasme en inzet vervult zij deze taak. Het koor staat onder leiding van Rienus Oude Kempers.

In de afgelopen maanden is er gewerkt aan een mooi concert met een muzikaal en divers programma. U kunt deze avond genieten van nummers als Hymn to the Fallen, The Elvis medley, Sleep Comrades en Let it be. Maar dat is natuurlijk niet alles.

Datum en locatie

Het concert is op 3 mei om 20:00 uur en vindt plaats in de gereformeerde kerk in Den Ham.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op de bekende voorverkoopadressen: Bakkerij Kaptein (Molenstraat 2) of de Readshop (Brink 5-6) in Den Ham. De kosten zijn €15,00 per kaart en €7,50 voor kinderen (tot 12 jaar)

Wanneer er nog kaarten beschikbaar zijn kunt u deze ook kopen bij de entree. De kosten zijn dan €17,50 per kaart en €10,00 voor kinderen (tot 12 jaar). De prijzen zijn inclusief een kop koffie/thee in de pauze.

Welkom

Wij kijken uit naar een mooie, muzikale samenwerking tijdens dit bevrijdingsconcert en hopen u te mogen verwelkomen.


Tekstverwerking: Arjen Roelofs, Omroep NOOS
Foto: Muziekvereniging Juliana Den Ham

 

Gerelateerde berichten