Adverteren

Stichting Omroep Noord Oost Overijssel (NOOS) is dé lokale omroep voor de gemeente Hardenberg. Dagelijks voorziet Omroep NOOS de ca. 60.000 inwoners van de gemeente Hardenberg van informatie en media gericht op onder meer informatie, cultuur, educatie, politiek en entertainment. 

Adverteren

Omroep NOOS zet in op een breed bereik via verschillende kanalen. Zo is de omroep te volgen via de radio via frequentie 107.2 FM of online via www.omroepnoos.nl, via de website, sociale media kanalen en de kabelkrant. Via al deze kanalen bereikt Omroep NOOS een brede en gevarieerde doelgroep, waarbij de focus ligt op het lokale nieuws, informatie en entertainment.

Omroep NOOS biedt bedrijven, instellingen en andere organisaties in of rond de gemeente Hardenberg de mogelijkheid om via haar kanalen te adverteren. Dit biedt adverteerders de mogelijkheid om hun naamsbekendheid te vergroten en specifieke acties of promoties onder de aandacht te brengen. Door het gevarieerde media-aanbod van Omroep NOOS kan hiermee de toegang tot een breed publiek worden geboden.


Klik hier boven op “Download” om de PDF Adverteren bij Omroep NOOS te downloaden.