tony kok hiresHARDENBERG - Wie zijn de bazen van FIFA’19 in het Vechtdal? Hen dagen we uit tijdens de Rabobank FIFA Challenge. 

Dit is een FIFA’19 toernooi en bestaat uit 3 voorrondes bij verschillende voetbalverenigingen uit de regio en een Grande Finale in de kerstvakantie bij HHC Hardenberg. Ook als je niet aangesloten bent bij een voetbalclub, mag je meedoen. De deelname aan deze FIFA Challenge is geheel gratis!

Doekoes winnen
Bij de Rabo FIFA Challenge 2018 strijdt je zowel voor je club als jezelf. Je kan namelijk 2 prijzen winnen; een geldbedrag voor je club (*) en een waardebon voor jezelf.

De bedragen die je kan winnen zijn:

  • 1e prijs: € 500 voor je club en € 250 voor jezelf
  • 2e prijs: € 250 voor je club en € 175 voor jezelf
  • 3e prijs: € 125 voor je club en € 100 voor jezelf

(*) Het geldbedrag moet besteed worden aan de jeugd en een gezond karakter hebben.

Voorronden en Grande Finale met Tony Kok
Elke deelnemer meldt zich aan voor één voorronde. De 12 besten per locatie gaan vervolgens naar de finale op 27 december bij HHC Hardenberg. Tijdens de finale middag is Tony Kok, een eSpeler van PEC Zwolle, aanwezig voor een super leuke demonstratie! Zowel de voorronden als de Grande Finale staan onder begeleiding van een professionele eSports partner! De voorronden worden tussen 19.00 en 22.00 uur gespeeld bij de volgende clubs:

  • 30 nov 2018 - USV Nieuwleusen
  • 7 dec 2018 - SV Gramsbergen
  • 14 dec 2018 - JCO Ommen

SCHRIJF JE IN!
De Rabo FIFA Challenge is bestemd voor jongeren uit de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen (incl. Hasselt). FIFA bazen kunnen zich aanmelden via de website van de Rabobank.