NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Hoofdsponsor HHC Moderna 2HARDENBERG - HHC Hardenberg is erin geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden.

Op het hoofdkantoor van Moderna Textielservice in Hardenberg waren gisterenmiddag vertegenwoordigers van HHC Hardenberg uitgenodigd om de gemaakte afspraken vast te leggen.

In een kort woord sprak voorzitter Bert Beun over het vertrek van Rabobank als shirtsponsor van het eerste naar de jeugdopleiding en de daarna ontstane zoektocht naar een andere partner die haar naam wilde koppelen aan de club. “Wij hadden een aantal bedrijven op een lijstje staan en Moderna Textielservice stond daar bovenaan.

Als maatschappelijk betrokken onderneming met het werkveld in heel Nederland én een grote hoeveelheid medewerkers, waaronder leden van HHC Hardenberg, is het ons gelukt om met de directie van Moderna Textielservice tot een akkoord te komen. Daar zijn wij ontzettend gelukkig mee.”

Hoofdsponsor HHC Moderna 3Erik Jutstra, algemeen directeur van de nieuwe hoofdsponsor, sprak over de professionele uitstraling van HHC Hardenberg, de enige club in de Tweede Divisie van boven de IJssel en het feit dat professionaliteit ook bij Moderna Textielservice past. “Wij kunnen bij zowel thuis- als uitwedstrijden nieuwe klanten aan ons binden. Er is wat ons betreft sprake van een grote mate van wederkerig belang”, aldus Jutstra.

Zowel Beun als Jutstra spraken over HHC-bestuurder Johan Evers, die bij het zoeken en vinden van de nieuwe hoofdsponsor en het maken van de deal een belangrijke rol speelde. Moderna Textielservice heeft zich voor de komende twee seizoenen aan HHC Hardenberg verbonden met een optie voor een langere verbintenis.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn