NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Deze zomer gaat er flink worden gesport aan de Kotermeer als het aan Roy van Zijl van The Training Club en Ruben Drost van De Stuw ligt.

Samen nemen ze het initiatief voor de Kotermeersessies. Het idee er achter is dat de krachten van verschillende sportaanbieders worden gebundeld om tot een gezellige sportavond te komen voor jong en oud. Zo wordt er vanuit The Training Club Bootcamp en Boksen aangeboden en is Zer0 Freerunnen aanwezig met een Freerun en Breakdance workshop. Het jongerenwerk van De Stuw neemt de pannakooi mee. Aan alle lessen kan gratis worden deelgenomen. Wel is belangrijk dat je je voor de tijd op geeft.

“Sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook heel leuk en daarnaast verbindt het ook nog, zegt Ruben Drost van De Stuw. Alleen sporten is leuk, maar samen sporten is nog leuker”. Lijkt het jou leuk om aan te haken bij de Kotermeersessies dan kan dat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het idee er achter is dat de organisaties gratis de lessen aanbieden om op die manier te laten zien wat ze aan te bieden hebben.

Data en meer informatie

Vooralsnog zijn er vier data gekozen om te gaan sporten. Deze zijn woensdagavond 11 juli, 25 juli, 8 augustus en 22 augustus tussen 19:00 en 21:00. Exacte aanbod voor elke avond volgt voor die tijd. Wil je aanhaken of mee doen? Neem dan contact op met Ruben Drost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-33703749.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn