NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Marcel Piesche en Hamid Zarbaf spelen volgend seizoen in het shirt van HHC Hardenberg. Met de aanwinst van deze twee verdedigers, die ook op het middenveld uit de voeten kunnen, heeft de vereniging opnieuw de selectie versterkt.

Piesche is een 26-jarige rechtsbenige verdediger en komt over van Haselünner Sportvereins. In het verleden speelde hij in de jeugdopleiding van FC Twente, waar hij drie jaar een contract had. Na een jaar gevoetbald te hebben bij FC Emmen vertrok hij naar de amateurs in Duitsland. “Ik ben erg blij met mijn overstap. Ik krijg een hele positieve indruk van HHC”, liet de Duitser weten.

Van Rohda Raalte komt de 24-jarige Zarbaf over. De verdediger doorliep de jeugdopleidingen van Go Ahead Eagles en AGOVV en speelde later bij onder andere bij CSV Apeldoorn. “Het is top dat ik bij HHC Hardenberg mag voetballen. Ik heb veel goede verhalen over de club gehoord en ik heb er dan ook zin in”, reageerde Zarbaf enthousiast. Beide aanwinsten sluiten aan in de voorbereiding op het aankomende seizoen.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn