NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Damsimultaan 1HARDENBERG- Op maandag 4 september a.s. gaat het damseizoen bij Damclub HDC-Hardenberg weer van start met de AD&M-damcompetitie.

Gedurende de maanden september tot en met april wordt dan weer de onderlinge competitie gehouden, terwijl later in het seizoen dan weer gestart wordt met de AD&M-bekerwedstrijden.

Deelname staat open voor iedereen die van dammen houdt, maar ook voor de minder geoefende spelers zijn er voldoende mogelijkheden om voor een goed resultaat in aanmerking te komen. Nieuwe leden spelen de eerste maand gratis mee, en bevalt het dammen je, dan kun je ook de rest van het seizoen meedoen in de competitie. Dus wat let je om eens even langs te komen!

De bekerwedstrijden bieden voor de minder sterke spelers prima kansen om toch goede resultaten te halen. De sterke(re) spelers doen aan de bekerwedstrijden niet méé. Er wordt gespeeld in “De Esch”, naast de Hessenwegkerk, dit is al jaren de thuishaven van de Hardenbergse Damclub.

Er wordt gespeeld op de maandagavond vanaf 19.30 uur. Opgave vooraf is niet nodig, maar kom maandag 4 september a.s. gewoon maar langs. Er wordt gespeeld om mooie prijzen, want er moet natuurlijk wel iets tegenover staan.

In februari of maart wordt de traditionele AD&M-damdag gespeeld, alweer voor de 27e keer. Dan komen uit het hele land weer aanmeldingen. Ook dat vindt plaats in “De Esch”, in Heemse. Ben je liefhebber van dammen? Speel dan met ons méé! Wil je vooraf info? Ook dát kan. Een belletje met Jan Huisman 0523- 231921, of Mans Veltink 0523-262781 is voldoende.

Luister Live

Nu en Straks

18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zondagmorgen

Luister onderweg met TuneIn