NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Reestdal FunrunBALKBRUG - Het duurt nog een aantal weken en dan vindt de Reestdal Fun Run weer plaats in Balkbrug. Zaterdag 31 augustus is het zover.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wanneer u de hond in de bossen rondom Balkbrug uitlaat, ziet u al de nodige touwen en balken hangen. De inschrijving voorloopt voorspoedig, want bijna negentig procent van de kaarten is al verkocht.

Naast de standaard categorieën zoals wedstrijdlopers en ouder-kind, is er dit jaar ook de officiële G-Run. Mocht het voor iemand niet mogelijk zijn vanwege een handicap aan een reguliere run mee te doen, dan is de Fun Run daar nu geschikt voor. Dit kan al vanaf 3 kilometer.

Grootste verandering ten opzichte van vorige jaren is de start en finish, welke dit jaar op de parkeerplaats van sportpark de Balk is. Van daar uit worden de bossen rond het Heuveltjesbosbad bezocht, evenals campings Het Reestdal en Si-Es-An. Uiteraard wordt er nog even geklommen op de survivalbaan van Reestdal Outdoor. Ook een frisse duik in het zwembad ontbreekt natuurlijk niet.

Mocht u nog mee willen doen, kijk dan even op de website van Reestdal Outdoor. Lijkt het u leuk om bij een obstakel te staan als vrijwilliger of op een andere manier te helpen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom even langs bij Reestdal Outdoor. Wees er snel bij. 'Je kunt je nog tot 24 augustus opgeven, maar wij verwachten dat het eerder vol zit', aldus organisator Patrick Bloemberg.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn