NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Sargon Gouriye vertrekt na zes seizoenen bij HHC Hardenberg. Het contract van de aanvaller loopt na het huidige seizoen af en wordt niet verlengd. Ook keeper Jorn-Jan van de Beld gaat weg bij HHC, hij gaat studeren in het buitenland. Justin Lambers, Walter Dias Nzasi en Ryan Snelders verlengen wel hun overeenkomst met de Tweede Divisionist.

Gouriye kwam medio 2012 over van SV Spakenburg en speelde drie seizoenen in het shirt van HHC Hardenberg, om vervolgens weer terug te keren bij ‘de blauwen’. Na een avontuur van één seizoen keerde hij weer terug bij zijn oude club, dit keer HHC. Daar is hij nu bezig aan zijn zesde seizoen voor de club. “Sargon Gouriye is heel verdienstelijk geweest voor onze vereniging in de afgelopen zes seizoenen, maar het is nu tijd voor HHC Hardenberg om door te selecteren en te verjongen. Daarom heeft de club besloten het contract niet te verlengen. Uiteraard bedanken we Sargon voor zijn inzet in de vele wedstrijden in het oranje-zwarte tenue”, aldus voorzitter Bert Beun.

Van de Beld heeft zich vanuit de jeugd opgewerkt naar het eerste elftal. “En dat is heel knap, want het niveau van het eerste is hoog. We vinden het dan ook jammer dat Jorn vertrekt, maar zijn trots om te zien dat hij zijn wens om in het buitenland te studeren laat uitkomen”, zegt Beun. De voorzitter is blij met de verlenging van de contracten Snelders en de talenten Lambers en Nzasi. “Zij zijn de toekomst van HHC Hardenberg. Hun inbreng is heel welkom bij ons eerste elftal en wij hopen dat ze het komende seizoen nog meer minuten kunnen maken voor ons vlaggenschip”, legt Beun uit. Snelders kwam afgelopen zomer over van Quick’20, Nzasi en Lambers komen uit de eigen gelederen.

De selectie ziet er voorlopig zo uit komend seizoen: Danes, Nijland, Amakodo, Bouws, Görtz, Manuhutu, Snelders, Nzasi, Etten, Hemmink, Kobussen, Mannes, Metaj, Van Benthem, Junte, Lambers, Van der Leij en De Bondt.

 

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn