De 2 senioren teamsNIEUWLEUSEN - Afgelopen weekend werd er door diverse turnsters van TSH deelgenomen aan turnwedstrijden in Nieuwleusen.

Het resultaat van de wedstrijden van zaterdag waren: 3 podium plaatsen, 3 Regio-finale plaatsen, 2 plaatsen voor ONK acro en halve finale NK plaats 1e divisie.

De turnsters van de C selectie, die in  Nieuwleusen hun Play off turnden op D 2 en 5e divisie niveau, hebben supergoed geturnd. Carmen Tromp wist haar eerste turnmedaille te behalen. Haar goede turnen werd beloond met een zilveren medaille. Helaas was er na haar wedstrijd geen prijsuitreiking door onduidelijkheden in de uitslag. De medaille werd later bij haar thuisgebracht. Dinsdag tijdens de training zal er nog even extra aandacht aan gegeven worden. Ze heeft zich hiermee ook geplaatst voor de Regio finale.

Jasmijn Carmen Dalien bij Play offJasmijn Hekman heeft een goede wedstrijd geturnd bij de Pupillen 2. Vooral sprong en vloer gingen erg goed. Helaas geen finaleplaats.

Dalien van Dijk en Laura Vianen turnden hele goede en mooie oefeningen. Hiermee eindigden zij op een respectievelijk 5e en 7e plaats en een ticket voor de Regio finale. Maar omdat zij dan beiden van school in het buitenland zitten, doen zij daar niet aan mee.

D junioren groepenDe 2 Juniorenteams op D-niveau bij acro lieten mooie oefeningen zien. Paula, Elise & Zoƫ waren superblij en trots dat alle elementen en dans goed gingen. Met een mooie score van 22.06 punten eindigden zij op een 6e plaats en staan ze 2e reserve voor het ONK.

Femke, Emma & Tara lieten opnieuw een foutloze oefening zien en dit werd weer beloond met een gouden medaille en een plaats op het ONK.

Bij de Dames paren D-niveau lieten Dineke & Nadia  een mooie oefening zien, helaas bij 1 balanselement een foutje, dit geeft gelijk veel puntenaftrek. Ze eindigden als 7e.

Het team Nicole & Elize liet een hele goede oefening zien, dit werd dan ook beloond met een mooie 3e plaats en een ticket voor het ONK op 6 april. Nienke Posthumus turnde bij de categorie Junioren 1e divisie in Harlingen haar 2e kwalificatie wedstrijd.  Ze turnde een goede wedstrijd en eindigden hiermee op een mooie 13e plaats en daarmee veroverde zij een ticket  voor de halve finale NK.

Hiermee sluit TSH wederom een goed turnweekend af.