NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

auteursfoto 2Krista Middel (Groningen) is woensdag 17 oktober 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar dichtbundel 'Liefde, bedvogelen en andere treurnis'.

Met 'Liefde, bedvogelen en andere treurnis' debuteert Kirtsa Middel als dichter. Zij schrijft over de liefde en het leven. Over bloedrode bieten in familiesoep, een brief aan een spannende minnaar en het geheim van een vergeten witte tandenborstel.

Krista Middel is schrijver, dichter en docent creatief schrijven. Ze heeft eerder verhalen en gedichten gepubliceerd in verschillende bundels. Zo zijn van haar gedichten verschenen in onder andere de bundel 'Goudlicht en avondschijn'.

Middel brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn onder andere Ede Staal en Nancy Sinatra te beluisteren.

Woensdag 24 oktober 2018 is van 19.00 uur tot 20.00 uur Catrien Westdijk-Niburg (Slagharen) te gast bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar nieuwste streekroman 'Annie'.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn