NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Peter VeenPeter Veen is woensdag 26 september 2018 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'.

Michel spreekt dan met hem onder andere over zijn boek 'Hondenwacht'.

Veen beschrijft in 'Hondenwacht' in ultra korte verhalen zijn belevenissen, gevoelens en overpeinzingen tijdens de nachtelijke hondenwacht gedurende zes weken aan boord van het duurzaam jacht Ya dat begonnen is aan een wereldreis.

De ruim zestig belevenissen zijn herkenbaar voor iedere zeiler en de niet-zeiler kan ze lezen behaaglijk gezeten op de bank in de overtuiging dat hij of zij niet zelf de hondenwacht hoeft te lopen.

Naast auteur is Peter Veen ook copywriter en beeldend kunstenaar. Hij publiceerde gedichten en verhalen en exposeerde samen met Saskia Boelsums tientallen spraakmakende installaties. Op dit moment richt Veen zich op zeer korte verhalen en fotografie. In beide disciplines zoekt hij naar een zekere terloopsheid die bijna ongemerkt ontspoort.

Peter Veen brengt net als iedere gast bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee.

Zo zijn onder andere Heritage Blues Orchestra en Fred Neil te beluisteren.

Woensdag 3 oktober 2018 is Willem Jan van de Wetering, auteur, Enneagram autoriteit en karakteroloog, gast bij 'Boeken met Michel'.  Michel praat dan met hem over een van zijn meest recente boeken 'Ontdek je sterke kanten'.

Luister Live

Nu en Straks

08:00-9:00
Lollypop
10:00-12:00
Music Memories
12:00-14:00
Non-Stop Zaterdagmiddag
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow

Luister onderweg met TuneIn