NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Zonneveld picEdwin Zonneveld (Frankrijk) is woensdag 13 maart 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur te gast in de uitzending van 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met hem over zijn nieuwste boek 'Dodelijke Driehoeken'.

In 'Dodelijke Driehoeken' beschrijft Zonneveld hoe de vondst van een gemummificeerd lijk in een oude watertank inspecteur Starck voor een raadsel plaatst.

Daaropvolgend wordt een aanslag gepleegd op de topman van een Amerikaanse multinational. Deze is eigenaar van de Hanuman, een klassiek zeilschip dat in Vollenhove is gebouwd. Het jacht is een kopie van de Endeavour II, een zusterschip van de Endeavour.

Een horoscoop die bij de papieren van de Endeavour is gevonden wordt met behulp van een astrologe ontcijferd. Het blijkt over een schip te gaan, maar is niet alleen verklarend voor het verleden, maar ook voorspellend.

In de zoektocht naar de oplossing gebruikt Starck de horoscoop als leidraad om de zaak op te lossen. Maar de tijd dringt en binnenkort is het volle maan...

Edwin Zonneveld brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' zijn eigen muziek mee. Zo zijn  onder andere Black en Starmania te beluisteren.

Daarnaast stelt Edwin Zonneveld een gesigneerd exemplaar van 'Dodelijke Driehoeken' beschikbaar voor de prijsvraag.

Woensdag 20 maart 2019 is Marcel Heunks (Maarssenbroek) gast bij 'Boeken met Michel'. Michel praat dan met hem over zijn boeken 'Justin en de boom van Oorsprong' en 'Justin en de Boekbewaarder'.

Uitzendtijden

De uitzending is woensdags live (van 19.00 uur tot 20.00 uur) en wordt zondags herhaald (van 15.00 uur tot 16.00 uur). Deze uitzending is te volgen op 107.2 FM en www.omroepnoos.nl. Via www.omroepnoos.nl en dan 'Radio gemist' is de uitzending ook op een later tijdstip terug te luisteren.

 

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn