NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Eikenaar 1Joke Eikenaar (Wezep) is woensdag 20 februari 2019 van 19.00 uur tot 20.00 uur bij 'Boeken met Michel'. Michel spreekt dan met haar over haar nieuwste kinderboek 'Hebbus'.

'Hebbus' is de naam van de kringloopwinkel waar Fay en haar beste vriend Joppe altijd te vinden zijn. Het is namelijk de winkel van Fay's ouders. En Fay is er écht altijd te vinden. Ze woont daar met haar ouders en broer in de winkel. En niemand mag dat weten!

Op een dag komt een oude dame, mevrouw Parel, in Hebbus die beweert dat een aantal spullen die ze in de winkel ziet staan, uit haar huis zijn weggehaald. En als er ook nog een sloeber in een dure auto dure spullen komt brengen, voelen Fay en Joppe de speurneuzen in zich opborrelen en gaan op onderzoek uit.

Joke Eikenaar verwerkt in 'Hebbus' een zwaar thema in eenvoudig te begrijpen taal waardoor het voor kinderen niet eng is en zelfs voor velen herkenbaar in hun directe omgeving.

Eikenaar brengt net als de andere gasten bij 'Boeken met Michel' haar eigen muziek mee. Zo zijn  onder andere Rag'n bone man en En Vogue te beluisteren.

Daarnaast stelt Joke Eikenaar een gesigneerd exemplaar van 'Hebbus' beschikbaar voor de prijsvraag.

Woensdag 27 februari 2019 is Josha Zwaan (Zutphen) gast bij 'Boeken met Michel'. Michel praat dan met haar over haar boek 'Emma wil leven'.

Extra uitzendingen vanaf 2019

Vanaf januari 2019 wordt de live-uitzending van woensdag van 'Boeken met Michel', de zondag daaropvolgend herhaald van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn