NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

kerstmarkt gramsbergen 1GRAMSBERGEN - De kerstmarkt in Gramsbergen op woensdag 12 december is één van de eersten in de regio.

In de straten rond de Boomhofkerk stallen ruim zestig standhouders hun waren uit.De kerstmarkt in Gramsbergen op woensdag 12 december is één van de eersten in de regio.

In de straten rond de Boomhofkerk stallen ruim zestig standhouders hun waren uit.In de sfeervolle smalle straten en steegjes is het heerlijk struinen langs de kramen. Het aanbod van de standhouders zal weer heel divers zijn. Kerstbomen en -ballen, kaarsen, kaarten, handgemaakte artikelen, mutsen en handschoenen, maar ook accessoires voor het interieur en leuke hebbedingetjes.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Niemand hoeft thuis te eten want er zijn winterse gerechten zoals erwtensoep, oliebollen, broodjes bratwurst en winterse dranken zoals warme chocolademelk en glühwein.

kerstmarkt gramsbergen 2De door middenstandsvereniging EMM/MOG georganiseerde kerstmarkt is de laatste jaren uitgegroeid tot een publiekstrekker van jewelste. Dat is toe te schrijven aan het sfeervolle centrum van het stadje en de uitgebreide omlijsting. Natuurlijk is de kerstman aanwezig. Er zijn optredens van het Groot Gramsberger Kerstmannen Koor met ruim 50 zingende Kerstmannen, muziekvereniging SDG uit Ane, het jeugdorkest van Harmonie Crescendo, gospelkoor Nooit Alleen, de streetdancegroep van Gymvereniging Gramsbergen en popkoor Sing & Swing uit Coevorden.

In de Boomhofkerk is orgelspel te beluisteren en bij de kerk staat een kerststal met vertellingen van het kerstverhaal. Blikvanger in het centrum is een door Stichting ProGram geplaatste ruim twaalf meter hoge kerstboom, die vol komt te hangen met megakerstballen.Om 20.30 uur zal de trekking van de sinterklaasactie van EMM/MOG met vele mooie hoofdprijzen plaatsvinden op het Meiboomplein.

Zie www.gramsbergen.nl/evenementen voor meer informatie.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn