NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

cessnaSLAGHAREN - Fotoclub FotoSlag uit Slagharen wordt sinds enkele jaren door 4 hoofdsponsors gesteund. Door hun bijdrage kan de contributie laagdrempig worden gehouden waardoor het lidmaatschap voor deelname aan de fotoclub voor alle lagen van de bevolking opgebracht kan worden en kunnen diverse apparatuur ten behoeve voor fotografie worden aangeschaft.

Voor twee van deze voor FotoSlag waardevolle sponsoren, Veurink Mode en Podotherapie van Huizen, werd een programma samengesteld op het vliegveld in Hoogeveen, waar hen een rondvlucht boven Nieuweroord, Coevorden, Hardenberg en Ommen werd aangeboden in een Cessna 172. Na de rondvlucht kregen zij een rondleiding op het Vliegveld Hoogeveen waarbij ze kennis konden maken met o.a. historische luchtvaart, zweefvliegen, motorvliegen en parachutespringen, waarna het geheel werd afgesloten met een drankje en hapje in vliegveldrestaurant Fly & Food.

De sponsoren kregen tijdens de rondvlucht nog een extra gelegenheid luchtfoto’s te maken van hun bedrijf. Deze geste van FotoSlag werd enorm gewaardeerd. Zowel FotoSlag als de sponsoren hebben genoten van de rondvlucht. Waarbij FotoSlag nog maar eens wil benadrukken en bedanken hoe blij ze zijn met hun sponsoring en hopen uiteraard nog jarenlang op hun bijdrage.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn